Rólunk

 

 

 

A Mediterran Style Kft. egy olyan családi vállalkozás, mely kizárólagos importőre és egyben magyarországi képviselete a spanyol ITEM International S.A. termékeinek.
2008-ban kezdtük el a közös munkát, és azóta a két család – mely egyben a két cég vezetését is jelenti –, kapcsolata barátsággá mélyült, a hasonló céloknak és értékrendnek köszönhetően:
Igyekszünk vásárlóink igényeinek megfelelően kiemelkedő minőségű termékeket kínálni, gyors és pontos szállítást biztosítva, kedvező áron.

Több mint 18.000 féle termék – a fürdőszobai kiegészítőktől kezdve, a textíliákon át, a kerti bútorokig –, várja Európai raktárunkban, hogy útnak indítsuk partnereink részére,
hogy az élmény minél hamarabb kézzelfogható legyen.

Mivel tudjuk garantálni a változatosságot és a folyamatos megújulást? Termékeink jelentős része éves szinten megújul, figyelemmel kísérve az aktuális trendeket, miközben partnereink régi nagy kedvenceit is új és még újabb stílusban tesszük elérhetővé. Így azok is átélhetik a „valami új” érzését, akik valójában ragaszkodnak a jól megszokott tárgyaik formájához, színéhez, tapintásához. Legyen szó akár konyhai kiegészítőkről vagy hálószobai tárolókról, nálunk megtalálja „azt a bizonyos kincset”, ami bármely otthont egyedivé tud varázsolni.

 

Munkatársaink:

Fabio Zampaglione
Tulajdonos
tel.: 06-70/323-6787
iroda@mediterranstyle.hu

Jakab Vivien
Üzletkötő
0620-452-5657
jakab.vivi@mediterranstyle.hu

Nyerges Dóri
Üzletkötő
tel.: 06-70/326-1120
iroda@mediterranstyle.hu

Tőkés Gergő
Raktárvezető
e-mail: raktar@mediterranstyle.hu
tel: 06-70/324-5114