Kiskereskedelmi partnerünk a Mediterrán Dekor webshop az alábbi linken érhető el: https://www.mediterrandekor.hu/

Kérdése van? Hívjon minket! [+36703236787]

Mediterran Style Blog

A konzolasztal története

Tudta, hogy a manapság oly divatos konzolasztalokat már a 17. század előtt is használták? A konzolasztal egy igen fontos és meghatározó bútordarab lehet, mert az otthonba belépők először ezt látják vagy használják.

Az előszoba az a helyiség, ahová először érkezünk, mikor belépünk otthonunkba. Ezért különösen fontos, hogy rendezett hatást keltsen, noha ennek kivitelezése sokszor kudarcba fullad. Szerencsére van néhány tippünk, hogyan alakíthat ki átlátható és rendezett előteret.

 A nyár nem csak a nyaralás, strandolás időszaka, hanem a mesés és felejthetetlen esküvőké is. Ha kis- vagy nagykereskedésében dekorációval is foglalkozik, érdemes egy kisebb vagy nagyobb részleget az esküvői témának szentelni. Tavasztól őszig rengeteg lagzit rendeznek szerte az országban, de a felkészülési idő szinte az egész évet átíveli.

Azok, akik odavannak a hűvös színekért, rattan bútorokért, kedvelik a világos tónusokat és egyszerű textileket, a modern tengerparti stílus a legnagyszerűbb választás, hogy egész évben pihentető környezetet teremtsenek otthonukban.

Lakberendezési divatirányzatok forgatagában élünk, így ma már mindenki megtalálhatja a hozzá illő stílust. De ha egy olyan stílust keres, ami nem megy ki a divatból, akkor jó helyen jár.

Legyen szó akár az otthonunkról, munkahelyünkről vagy az üzletünkről, ha egy rendezett környezetet szeretnénk kialakítani, szükségünk lesz tárolókra. A lakberendezésben különös szerep jut a tárolóknak. Ez a látszólag jelentéktelen eleme az otthonunknak nem csak a praktikusság miatt, hanem dekorációs szempontból sem utolsó.

Az évszakok változását nem csak öltözetünkben, hanem otthonunk hangulatában is szeretjük visszaidézni. A lakberendezési üzletekben kiemelt szerepben van a szezonális részleg, hiszen a vásárlók nagy része itt kezd először keresgélni. A polcokat érdemes többféle stílusú minőségi ajándéktárggyal és dekorációs kiegészítővel feltölteni.

 

Nem kell lemondanunk a nyugalom szigetéről akkor sem, ha csak egy pici erkéllyel vagy terasszal rendelkezünk. Megteremthetjük saját kis oázisunkat, ahová jó kitelepedni egy forró nyári estén vagy egy fárasztó nap után.

Ha lehetőségünk van rá, rendezzünk be üzletünkben egy sarkot, így kellemes hangulatot teremtünk és inspirálhatjuk vevőinket is.